Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας η Nordic Manta συνεργάζεται με την διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών μέσω internet Comodo η οποία διασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τη μέθοδο πληρωμής που σας εξυπηρετεί: 

  1. Με Αντικαταβολή, η αντικαταβολή χρεώνεται 2 και την πληρώνετε είτε στο συνεργαζόμενο courier, όταν έχετε επιλέξει "Παράδοση στον χώρο σας" είτε την εξοφλείτε στο κατάστημά μας (στην διεύθυνση Αγίου Μελετίου 74 - Πλ. Αμερικής) όταν έχετε επιλέξει ως "Τρόπο πληρωμής" την "Αντικαταβολή" και "Παράδοση από το κατάστημα Nordic Manta. Ο τρόπος πληρωμής με Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες κάτω των 80ευρώ*. Για παραγγελίες άνω των 80ευρώ θα χρειαστεί προκαταβολή 50%.
  2. Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών της τράπεζας Πειραιώς.
  3. α) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό - β) Είτε πληρωμή στο κατάστημα.
  • α) Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς για την κατάθεσή σας. Προκειμένου να εντοπιστεί και εγκριθεί η κατάθεσή σας, θα πρέπει στην αιτιολογία προς δικαιούχο να αναγράψετε το ΕΠΩΝΥΜΟ σας & τον ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ που θα λάβετε με email ή sms αφού την ολοκληρώσετε. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 3ών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας. 

            Τράπεζα Πειραιώς

            IBAN: GR9101714100006410145805037

            Eurobank
            
IBAN: GR3402600400000600201044788

            Δικαιούχος: Μαντάς Αντώνιος

  • β) Επιλέξτε αυτή την επιλογή σε συνδυασμό με τη παραλαβή απο το κατάστημά μας (Τρόπος αποστολής -- Παραλαβή απο το κατάστημα), για να πληρώσετε είτε με μετρητά, είτε μέσω POS στο φυσικό μας χώρο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ισχύει μόνο για όσους έχουν επιλέξει ως τρόπο αποστολής Παραλαβή απο το κατάστημα.

            

*Nα σημειωθεί ότι σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.