ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 

  1. Μέσω του eShop: Ολοκληρώστε εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μέσα από το www.novira.gr και παρακολουθείστε την εξέλιξή της. 
  2. Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας: Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210 8620291.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ


Για την παραλαβή από το κατάστημά μας, στη διεύθυνση Αγίου Μελετίου 74 - Πλ. Αμερικής, απαιτείται να έχει γίνει εκ των προτέρων ή τηλεφωνική ή on line παραγγελία.

Έπειτα από δική μας επικοινωνία ο πελάτης θα μπορεί να έρχεται από το κατάστημα να παραλάβει την παραγγελία του.

Το ωράριο που ισχύει για τις παραλαβές από το κατάστημα είναι το εξής: Δευτέρα-Παρασκευή 9:30-16:00.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.

Για την ταχύτατη αποστολή των παραγγελιών σας χρησιμοποιούμε courier.  Όλες οι αποστολές γίνονται εντός Ελλάδος με την εταιρεία ταχυδρομικών υπηρεσιών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Οι λεπτομέρειες αποστολής και οι πληροφορίες παρακολούθησης της παραγγελίας σας θα σας αποσταλούν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) καθώς και στο κινητό τηλέφωνο με μήνυμα (sms) που δηλώσατε κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας. 


ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Η αποστολή των παραγγελιών που η αξία τους υπερβαίνει τα 60€ γίνεται ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (*εκτός δυσπρόσιτων περιοχών) χωρίς επιπλέον χρέωση ή "κρυφά" έξοδα! 

  • Για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των 60€ τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

- Εντός Αττικής: Για αγορές μικρότερου ποσού των 60€ το κόστος είναι 2€ τα οποία προστίθενται αυτόματα στο συνολικό ποσό της παραγγελία σας.

- Περιφέρεια χερσαία: Για αγορές μικρότερου ποσού των 60€ το κόστος είναι 3.50€ τα οποία προστίθενται αυτόματα στο συνολικό ποσό της παραγγελία σας.

- Νησιά: Για αγορές μικρότερου ποσού των 60€ το κόστος είναι 5€ τα οποία προστίθενται αυτόματα στο συνολικό ποσό της παραγγελία σας.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Όλες οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες (9:30-16:00), με την εξαίρεση των επίσημων ημερών αργίας. Να σημειωθεί ότι παραγγελίες οι οποίες καταχωρούνται μεταξύ Παρασκευής 12:00 μ.μ. και Δευτέρας 08:00 π.μ. θα εκτελούνται τη Δευτέρα το πρωί.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο χρόνος παράδοσης για τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «άμεσα διαθέσιμο» κυμαίνεται από 2 μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες. Για τα υπόλοιπα προϊόντα, συμβουλευτείτε την ένδειξη διαθεσιμότητας που εμφανίζεται στη σελίδα του προϊόντος. 

Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στα στοιχεία που αναγράφονται στο ιστορικό των παραγγελιών σας ή στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210 8620291 (Δευ-Παρ 09:00-17:00) ή στο sales@novira.gr.